Small Extension to maximise space and light

This is about a small extension to maximise space and light. The existing house was dark. Particularly the kitchen, which was small and difficult to access from the rest of the house. Additionally disabled access and a wet room were needed. We could have suggested a large extension. But this would not have been in keeping and would have cost a lot of money. We suggested a small extension combined with the reconfiguration of internal spaces. This created a lighter and brighter kitchen as well as disabled access and facilities. The kitchen was even spacious enough to fit in around 25 people for Christmas celebrations!

If you would like to benefit by maximising the space you have, creating more light, and perhaps even reducing the size of extension you think you need, get in touch here.

Before – dark entrance to kitchen

After – lovely light entrance to kitchen