01280 706250
info@clarenasharchitecture.co.uk
Small extension to maximise space and lightSmall extension to maximise space and lightSmall extension to maximise space and lightSmall extension to maximise space and light

Small extension to maximise space and light

The existing house was dark in the kitchen area was quite small and difficult to access from the rest of the house. Additionally disabled access and a wet room was needed. Instead of suggesting a large extension which would have not been in keeping and cost a lot of money, we suggested a small extension combined with the reconfiguration of internal spaces to create a lighter and brighter kitchen as well as disabled access and facilities. The kitchen was even spacious enough to fit in around 25 people for Christmas celebrations!

Projects